هستم
احزاب و شخصیتها - رییس سازمان بازرسی کل کشور گفت: من باید بلندگوی بلند و قاطع جامعه در بیان مشکلات اداری، اجرایی کشور باشم.
به گزارش خبرآنلاین، حجتالاسلام و المسلمین مصطفی پورمحمدی در سیزدهمین نشست سالانه اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاههای سراسر کشور در پاسخ به سوالات متعدد دانشجویان که معتقد بودند برخی اطلاعاتی که از سازمان بازرسی کل کشور بیرون میآید، شائبه سیاسی بودن دارد، به بیان مقدمهای درباره روند خروجش از وزارت کشور پرداخت و افزود: بعد از آن من اصرار داشتم که به اقتضای یکسری علایق شخصی به دنبال کارهای فرهنگی و سیاسی بروم. آیتالله شاهرودی نیز بعد از مدتی مرا خواستند و به من گفتند که به سازمان بازرسی بیایم، اما من به دلایلی گفتم که به این سازمان نمیآیم، گفتم مصلحت نیست؛ چراکه من از دولت بیرون آمدم حالا چطور بازرس دولت شوم، وقتی این اتفاق بیفتد ممکن است عده ای بگویند که پورمحمدی میخواهد تلافی کند و در این صورت شائبه ایجاد خواهد شد. با این حال گفته شد که فلانی به سازمان بازرسی برود.
وی خطاب به دانشجویان با تاکید بر اینکه «من با چنین پیشینهای به سازمان بازرسی آمدهام» اظهار کرد: ببینید من بازرس کل کشور هستم و لازم است تا آنچه باید را به اطلاع مردم برسانم، من الان بعضی موارد را سانسور میکنم و شما از من باید بپرسید که چرا سانسور میکنی؟ اتفاقا چون شائبه سیاسی است، من فیتیلهاش را پایین میکشم.
اهم صحبتهای رییس سازمان بازرسی کل کشور را در ادامه به نقل از ایسنا بخوانید؛
- آنهایی که با من برخورد میکنند، کسانی هستند که نمیخواهند فضای اداری و نظارت کشور فضای سالمی باشد، اینها میخواهند کارد نظارت را کند کنند و اتفاقا چنین حرکتی یک حرکت سیاسی است.اتفاقا من چند بار به دولت گفتم که یکی از گزارشهای مرا نقد کنید و معتقد به این مساله هستم؛ چرا که به نظر من باید حکومت شفاف و پاسخگو باشد و ما اجازه نداریم حقوق عامه را در پستوها، حصارها و دیوارها قرار دهیم. حالا اینکه گفته میشود، دشمن سوءاستفاده میکند بحث دیگری است، ما باید مواظب این بحث نیز باشیم.
- من یک عنصر سیاسی کشور هستم و تفکر سیاسی دارم. من اصولگرای معتقدی بودم که زمانی وزیر کشور شدم. آقای احمدینژاد به من میگفت، چرا میگویی اصولگرا و من میگفتم معتقد به آرمانهایم هستم.
- من برای اولینبار دیوارهای ستاد انتخابات را شیشهای کردم تا خبرنگاران از آنچه در ستاد رخ میدهد، باخبر شوند. حتی به تعداد زیادی برای بحث نظارت کارت وزیر کشور را دادم و همه اینها به این خاطر بود که نشان دهیم اصولگرایان پاکدست هستند و جا خالی نمیکنند.
- دیدگاه خاص سیاسی من در بعضیجاها معلوم میشود مثلا در جاهایی که بخواهم به عنوان اصولگرا علیه اصلاحطلبان پروندهسازی کنم. برخی میگفتند که این درست نبود برای بعضی پرونده بسازیم که من در جواب این عده گفتم؛ دوستی ما مرز دارد، ما با دوستانمان دوست هستیم تا آنجا که قوانین و مقررات وجود دارد.
- پول و قدرت در دولت و قوه مجریه است، من بازرس قوه قضاییه و قوه مقننه نیستم، بلکه بازرس دولت هستم برخی این را به من میگویند که تو چرا در قوه قضاییه و مقننه نظارت نمیکنی، که من در جواب میگویم من مسوولش نیستم.
- من آدمی جدی هستم و با دوستانم تعارف ندارم و اتفاقا سختگیریام نسبت به همفکران و دوستانم بیشتر است، اتفاقا برخی افراد در پروندهها دوستان کاری من در دورههای مختلف هستند، ولی این موضوع دلیل نمیشود که من روی چنین پروندهای ضعیف کار کنم.
- اگرچه بایدها و نبایدهایی در منشور اصولگرایی تدوین شد، اما باید بدانیم که همه انسانها از نظر تقید، التزام، عمل، باور و گرایش و اخلاق در یک سطح نیستند و همه در یک قالب خاص قرار نمیگیرند و ما نمیتوانیم بگوییم تو باش و تو نباش و من در 7+8 نقش مستقیمی نداشتم. همه در این روند سهم داشتند و اینطور نبود که فقط یک نظر قالب باشد.
- در مورد ریاست جمهوری بحث متفاوت است، برخی خوبند، اما خوبتر هم وجود دارد من معتقدم تا وقتی خوب است، نباید به سراغ متوسط رفت و تا وقتی خوبترها هستند، نباید سراغ خوبها را گرفت. به هر ترتیب به نظر من ما هنوز رفتار همسان و همشکلی برای انتخابات ریاست جمهوری آینده نداریم و بعید است از سازوکار گذشته برای انتخابات ریاست جمهوری آینده استفاده شود.
هماکنون وقت قیمت گذاری، اندازهگیری و نمرهدادن نیست، به آقای قالیباف و دیگران نقدهایی وجود دارد که برخی از این نقدها جدی است، اما به هر ترتیب لازم است تا ما شاخصگذاری کنیم و چهرههایی را مدنظر قرار بدهیم که واجد شرایطی باشند.
:: موضوعات مرتبط:
اخبار ,
اخبار سیاسی ,
,
:: بازدید از این مطلب : 431